Velkommen i min butik AlbaStuff

Her kan du finde de bedste materialer til syning af tøj og accessories, moderne stofbleer, stof mundbind, stof menstruations- og inkontinens bind, ammeindlæg, zerowaste produkter til husholdningen og meget andet. Jeg indkøber varer på baggrund af mange års erfaring og viden omkring syning af zerowaste produkter og tøj. Har du spørgsmål du gerne vil have afklaret inden du bestiller, er du altid velkommen til at skrive på info@albastuff.dk

Jeg forhandler desuden færdige stofbind, wetbags og andre zerowaste produkter, som du finder her.

Produkterne er så vidt muligt økologiske og GOTS certificeret, eller som minimum øko-tex certificeret (ved et højt indhold af syntetiske fibre som polyester er det ikke muligt at certificere et produkt som værende økologisk eller GOTS). Du finder også produkter fremstillet af genanvendte materialer, da disse sagtens kan være lige så bæredygtige eller endda mere bæredygtige end naturmaterialer.

AlbaStuff er en enkeltmandsvirksomhed som blev dannet i 2014, først som en hobby virksomhed, og senere hen er AlbaStuff vokset sig til en registreret virksomhed. Mit afsæt for at starte AlbaStuff er til dels min passion for bæredygtighed og min viden herom (jeg har en kandidat i Geografi med speciale i genbrug og bæredygtighed), og mit ønske om at få udbredt kendskabet til genanvendelige stofbleer og stofbind, imens jeg inspirerer til at sy selv med lækre materialer og designs, der vækker glæde.

Desuden er jeg uddannet kropsterapeut ved Body SDS, og har klienter til kropsbehandlinger sideløbende med AlbaStuff. Det er derfor ikke muligt for mig at tilbyde en fast telefontid, så ønsker du telefonisk kontakt bedes du skrive en email på info@albastuff.dk med oplysning om dit telefonummer, og så ringer jeg dig op når jeg et ledigt øjeblik. Jeg gør alt, hvad jeg kan for at yde en hurtig service af høj og grundig kvalitet, og jeg svarer som regel på mail henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Det er også muligt at komme hjem til mit lager og hente din bestilling eller handle direkte ved mig. Så kan du se og gramse på stoffet og fornemme topkvaliteten på alle mine stoffer. Skriv på info@albastuff.dk for at aftale et tidspunkt.

De bedste hilsner, Marianne Lisborg

Indkøbskurv