AlbaStuff – Specialstoffer og tilbehør

AlbaStuff er en enkeltmandsvirksomhed, og direktøren sidder derfor med alle kasketter på.

Direktøren er mig, Marianne Lisborg.

Mit afsæt for at starte AlbaStuff er til dels min passion for bæredygtighed og min viden herom (jeg er cand. scient. geografi med speciale i affaldssortering og bæredygtighed), og mit ønske om at få udbredt kendskabet til genanvendelige stofbleer og bind, imens jeg inspirerer til at sy selv med lækre materialer og designs, der vækker glæde. Jeg vægter  GOTS certificerede og oeko-tex produkter højt og har udover fokus på stof ofte også andre spændende varer på lager.

I de tre år jeg boede i USA, fik jeg kendskab til konceptet WAHMS (Work At Home MomS). Jeg udlever nu min drøm om at være en WAHM ❤

Jeg gør alt, hvad jeg kan for at yde en hurtig service af høj og grundig kvalitet. Har du spørgsmål, svarer jeg naturligvis på dem. Jeg sender pakker afsted hurtigst muligt efter der er betalt, helst indenfor 1-3 hverdage (dette kan dog ikke garanteres). Jeg sender som standard med GLS pakkepost.

Hvis din ordre haster, eller du har spørgsmål, kan du altid skrive på info@albastuff.dk, hvor jeg svarer indenfor 24 timer på hverdage.

Det er også muligt at komme hjem til mit lager/syrum og hente din bestilling eller handle direkte ved mig. Så kan du se og gramse på stoffet og fornemme topkvaliteten på alle mine stoffer. Jeg forsøger så vidt muligt at holde åbent for besøg tirsdag 12-15, fredag 12-14 og lørdage 12-15 ca. en gang om måneden. Ring altid i forvejen for at være sikker på, at jeg er hjemme og kan tage imod dig.

Jeg driver AlbaStuff ved siden af Kropsvision, hvor jeg arbejder som kropsterapeut. Jeg er uddannet ved Body sds i 2013. Derfor er ekspeditionstiden i webshoppen meget varierende i forhold til hvor mange klienter jeg har til behandling