Hvem er AlbaStuff?

AlbaStuff er en enkeltmandsvirksomhed, og direktøren sidder derfor med alle kasketter på. Direktøren er mig, Marianne Lisborg, og jeg gør alt hvad jeg kan for at yde hurtig men også grundig service og svar på spørgsmål. Jeg sender pakker afsted hurtigst muligt, helst indenfor 1-3 hverdage (dette kan dog ikke garanteres). Jeg sender som standard med DAO pakkepost, som leverer indenfor 2-4 dage. Hvis din ordre haster eller du har spørgsmål, kan du altid skrive på info@albastuff.dk, og der svarer jeg indenfor 24 timer på hverdage. Jeg driver AlbaStuff ved siden af mit andet erhverv Kropsvision, hvor jeg arbejder som kropsterapeut uddannet ved Body sds. Derfor er ekspeditionstiden i webshoppen meget varierende i forhold til hvor mange klienter jeg har til behandling. Klienter med behov for behandlinger kommer altid foran stof der skal klippes 🙂 Men haster din ordre, kan du altid ringe til mig på tlf. 3155 6006 og så finder vi ud af at få den hurtigt afsted til dig.

Det er også muligt at komme hjem til mit lager/syrum og hente din bestilling eller handle direkte ved mig. Så kan du se og gramse på stoffet og fornemme topkvaliteten på alle mine stoffer. Jeg forsøger så vidt muligt at holde åbent for besøg mandag eftermiddag og fredag formiddag og lørdage 12-15 når jeg er hjemme. Ring altid i forvejen for at være sikker på, at jeg er hjemme og kan tage imod dig.

Her er jeg med min skønne familie – min mand Thomas, som jeg har mine tre børn med, William (2004), Joakim (2008) og Frederikke (2014).